Lagom till jul släpper Ving de flesta av nästa vinters resor

Resorna finns redan bokningsbara, tex direktflyg från Kalmar Öland Airport till Gran Canaria. Vings populära koncepthotell Sunwing Family Resort, Family Garden och Sunprime Hotels är även de släppta till försäljning. Övriga hotell och resmål släpps upp så snart de är klara.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar, fortsätter Magdalena Öhrn.

Paketresa med en veckas boende på Servatur Sun’s Garden (VV+) avresa från Kalmar den 17/12 2016, 3950 kronor per person. Bra pris, för att hitta ännu bättre priser kan ett besök hos sistaminutentips.se rekommenderas. De lista restresor inom charter till hela världen.

– En av de största bokningsperioderna av resor är i januari och vi vet av erfarenhet att många kalmariter använder ledigheten under julhelgerna till att planera kommande årets semester, det är då man hinner prata ihop sig i lugn och ro, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.