Gillar du att resa runt i världen, utföra uppdrag och lära dig fakta om varje resmål?

I januari släpps årets smartaste appspel för barn i ålder 6-10 år, TwinGo London. Häng med tvillingarna Alicia och Theo på en resa till London där allt kan hända. Ugglan Livia Belivia är klok som en uggla och lär ut intressant och oväntad fakta om storstaden. Musen Ozzy älskar att matas med popcorn.

TwinGo London blir det första spelet med de äventyrsresande tvillingarna och det kommer många fler reseäventyr med såväl underhållning som lärande i samma serie. Spelet kommer att erbjudas som en gratisapp för testspel och en betalapp helt fri från köp-i-app och reklam. Appen finns snart att ladda ned både på App store och Google Play. För första gången i ett appspel finns hela talmanus även med som bok i appen. Barnen väljer om de vill lyssna på faktatexterna eller läsa texterna som en bok. Till skillnad från en vanlig bok avslöjas inte lösningen på gåtan i boken eftersom svaret ser olika ut varje gång man spelar. Spelet innehåller förutom boken och reseäventyret även sju olika speluppdrag och ett frågequiz som testar barnens kunskaper om resmålet.

Spelet släpps av bolaget Gobrilla som startades hösten 2014 av Cecilia Gruvberger. Gobrilla utvecklar utmanande och roliga digitala äventyrsspel för barn med stor reslust och för barn som helt enkelt är nyfikna på världen runtomkring dem.

1 tanke på “Gillar du att resa runt i världen, utföra uppdrag och lära dig fakta om varje resmål?

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.