Norwegian har aldrig tidigare haft fler resenärer till USA

Norwegian har aldrig tidigare haft fler resenärer till USA

Under de mest intensiva veckorna vid jul och nyår, mellan 18 december och 5 januari, kommer över 250 000 resenärer att flyga till och från Sverige samt inrikes med Norwegian. Norwegian har aldrig tidigare haft fler resenärer till och från Sverige under en treveckorsperiod.

Många reser till nära och kära för att fira jul men det finns lika många som vill resa bort, kanske till sol och värme för att fira jul på annat sätt. Av de som väljer att resa utomlands under jul och nyår är de spanska storstäderna Alicante och Malaga samt Faro i Portugal mest populära. Även London och Paris är attraktiva och ligger bland de tio mest bokade destinationerna. För de som reser lite längre bort är Dubai i Förenade Arabemiraten och Fort Lauderdale i USA mest populära. Behöver du en hyrbil i Fort Lauderdale i USA? www.hyrabilusa.se jämför priser på hyrbilar i USA och hittar bra och billiga bolag.

– December är en intensiv reseperiod och markerar slutet på ett händelserikt år för Norwegian. Vi är glada över att allt fler svenska resenärer gillar vår produkt med direktflyg till attraktiva destinationer i nya, moderna och miljövänliga flygplan. Nästa år blir också ett spännande år med infasning av ännu fler nya flygplan med lansering av nya destinationer både inom och utanför Europa, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.

Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen. Bolaget erbjuder idag 439 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.