Optikkedjan Smarteyes släpper sin nya kollektion

Optikkedjan Smarteyes släpper sin nya kollektion

Optikkedjan Smarteyes släpper sin nya kollektion Diva Limited Collection. Diva består av fem olika modeller med klassiska och tidlösa former. Det som får kollektionen att sticka ut är strassen och glittret som ger bågarna en härlig känsla av fest och glamour.

Smarteyes designer Carl Åvall berättar hur diskussionerna gick när kollektionen togs fram. – Vi ville designa en kollektion för kvinnor som njuter av livet, som vill skina lite extra och som gillar glitter och glamour. Mer om mode inom glasögon hittar ni hos modesajter.se. De bevakar aktuella händelser inom mode och kläder.

– Glasögon har blivit en modeaccessoar som man vill kunna variera beroende på tillfälle. Diva-bågarna är perfekta att ha som extrapar när det är dags för fest eller när man vill lysa upp vardagen.

Diva Limited Collection finns i samtliga Smarteyes butiker från vecka 49. Priset för bågarna är 1499 kronor med enkelslipade glas och för 2999 kronor får du dem med progressiva. Köper du flera par glasögon hos Smarteyes får du alla extra par för halva priset – något Carl Åvall tror kommer leda till att fler vågar sig på ett par glammiga Diva-bågar.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.