WiFi-utbudet testat på olika hotell runtom i världen

Hotel WiFi Test har släppt en global rapport där man har utvärderat över 4 000 hotell fördelade på de 50 största hotellkedjorna världen över. Man har dels testat WiFi-utbudet med utgångspunkt i nätverkskvaliteten och även sett över i vilken omfattning hotellen erbjuder gratis WiFi på rummet.

Flera undersökningar visar att just tillgång till gratis internet på hotellrummet är en av de viktigaste faktorerna vid val av hotell. Nordic Choice Hotels har under de senaste åren arbetat för att vidareutveckla WiFi-utbudet ytterligare. Samtliga medlemmar i Nordic Choice Club kan bland annat logga in via sina medlemskort. Och har du redan loggat in en gång via medlemskortet vid ett Nordic Choice-hotell, så har du automatiskt tillgång till WiFi vid samtliga Nordic Choice-hotell i upp till 12 månader.

Hotel WiFi Test har släppt en global rapport där man har utvärderat över 4 000 hotell fördelade på de 50 största hotellkedjorna världen över. Bra wifi är viktigt på ett hotell. Men bra sängar är också viktigt, hos nyhetssajten sajtregistret.se skrivs det om att de bästa sängarna finns på Cypern. Det visar Vings semesterenkät där resenärerna t.ex. får svara på hur bra de tycker att sängarna var.

— Gratis trådlöst internet av god kvalitet är, förutom vatten i kranen och en säng att sova i, det allra viktigaste för våra gäster. Hos oss skall varje hotellgäst ha tillgång till internet via både mobil, dator och surfplatta till likvärdig hög kvalitet. Ett bra och gratis WiFi-nätverk är en omfattande men viktig investering när det gäller gästnöjdhet, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande, Nordic Choice Hotels.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.