Sommarens lågtryck har gett högtryck hos researrangörerna

Sommarens lågtryck har gett högtryck hos researrangörerna

Den gråa och trista hösten är här. Kanske dags för en resa? Den delvis solfattiga och kalla sommaren skapade reserusning hos landets alla researrangörer. Det är en effekt som fortsatt håller i sig. De som inte hittade en resa under sommaren ser ut att ha bokat en senare under hösten. Hos Apollo har den senaste månaden 23 procent fler bokat en höstresa jämfört med samma period förra året. Intresset har gjort att Apollo satt in extraflyg under höstlovet.

Från både Landvetter och Arlanda finns det extraflyg till Rhodos. Apollo har även satt in extra kapacitet till Dubai från Arlanda under höstlovet. 7 av 10 höstlovsresor är redan bokade. Läge att boka en resa? Kanske åka till Spanien i höst för sol och bad och se sig omkring genom att hyra en bil och titta på sevärdheter och annat trevligt. Spanien är vackert på hösten och har mycket att erbjuda.

-Höstlovet är en av de allra mest populära veckorna på året att boka en resa, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo. I år är efterfrågan större än vanligt. Därför är det roligt att vi kan sätta in extra kapacitet så fler får en möjlighet att fly höstmörkret, säger Kajsa Moström.

Mest bokade resmål på höstlovet hos Apollo:

1.Fuerteventura
2.Gran Canaria
3.Cypern
4.Madeira
5.Teneriffa

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.