Golfpaket till Kuba är mycket förmånligt

Golfpaket till Kuba är mycket förmånligt

Ving är Skandinaviens mest rutinerade golfresearrangör med nästan 50 års erfarenhet av golfresor. På plats på Gran Canaria, Teneriffa och Turkiet, finns golfvärdar som anordnar golftävlingar för den som vill.

Gran Canaria och Teneriffa är Vings populäraste golfdestinationer vintertid. Under vår och höst är det Turkiet och Mallorca, men även Bulgarien som golfland ökar i popularitet. Även Portugal och Costa del Sol är populära golfdestinationer bland Vings reguljärflygspaket.

På Kuba finns golfpaket, som är mycket förmånliga om man bor på Vings hotell Melia las Americas i Varadero. I Mexiko ingår golfen i priset om man bor på Gran Bahia Principe Tulum Hacienda och där kan Ving erbjuda ett unikt paket där man spelar hur mycket man vill på en av Mexikos absolut bästa golfbanor. Man får dock betala för golfbil.

– Den som åker på en golfresa med Ving har möjlighet att spela på olika banor på resmålet. Upplägget är lite mer flexibelt än hos andra arrangörer. Vi bor på Sunprime Hotels som är Vings egna vuxenhotell, säger Jarno Holmström, produktansvarig för Ving golf.

Dominikanska republiken har många fina golfbanor. På Casa de Campo finns inte mindre än fyra olika golfbanor, bland dem den berömda Teeth of the Dog, vars greener ligger som ett pärlband utmed havet, och som räknas som Karibiens bästa golfbana. Här finns också en av världens bästa golfskolor, The Jim McLean Golf School, där man kan vässa swingen eller helt enkelt bara lära sig hur golf kan bli ännu roligare. Faktum är att hotellets område är så stort att med varje rum följer en egen golfbil, för att gästerna ska kunna ta sig runt på området. Hotellet är flerfaldigt prisbelönt och hamnar på flertalet rankingslistor. I Doha i Qatar har ”World Travel Award” utnämnt Casa de Campo till både världens bästa golfresort och Karibiens bästa semesterresort. Golfen på Casa de Campo bokas på plats.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.