Årets bästa lönekonto enligt Privata Affärer

Årets lönekonto tilldelas Marginalen Bank. Privata Affärers motiveringen lyder ”Vi prisar den lilla banken med det mycket attraktiva lönekontot”. När Årets Bank-juryn sammanträdde i november var räntan på Marginalen Banks lönekonto 1,5 procent.

– Det är väldigt bra eftersom många människor har höga löner som delvis blir kvar på lönekontona. Många andra banker har bara noll eller 0,05 i ränta på lönekonton, säger Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund.

–  Att ge våra kunder en skälig ränta både på spar- och lönekonton har alltid varit en viktig del i det vi erbjuder våra kunder. Vi gläds alla över att detta uppmärksammas, men de största vinnarna är våra kunder, säger Fernando Miranda VD på Marginalen Bank.

Marginalen Bank ägs av Marginalen AB. Banken Marginalen Bank erbjuder privatpersoner och företag enkla och tydliga banktjänster inom områdena låna, spara, kort och försäkring. Tidigare i år gav banken ut ett obligationslån för att säkerställer bankens förutsättningarna för fortsatt tillväxt, enligt bloggaren aktietipsaren. Banken fortsätter att utvecklas och vinna pris i denna kategori är mycket hedervärt.

–  Vårt lönekonto är en oerhört viktig produkt framför allt för de människor som kanske inte har något annat sparande. Under nästa år kommer vi att lansera Sveriges enklaste mobilbank, vilket vi också ser som en viktig del i att göra livet enklare för våra kunder, säger Fernando Miranda.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.