Skivsläpp för FolkUngars barnskiva med ballonger och massa skoj

Skivsläpp för FolkUngars barnskiva med ballonger och massa skoj

FolkUngateamet strävat efter att använda bra låtar som svänger av sig själva och ändå går att spela till på ett så enkelt sätt som möjligt. De vill genom detta ta bort alla trösklar in till musiken, det ska vara oemotståndligt roligt att spela redan från första stund.

De som arbetat med skivprojektet är Riksspelman Eiwor Kjellberg, Anders Kråkan Ågren, David Albertsson och Tuva Modéer samt en hel hög med förstklassiga vikarier. FolkUngar drivs av Studieförbundet Bilda och finansieras i tre år av Arvsfonden. Idag har FolkUngar mött 13250 barn och haft otroligt roligt varenda dag!Barnmusik kan man även hitta hos sajten http://www.barnvisor.nu/. Massor av låtar och visor att sjunga och spela med sitt barn.

Genom det här materialet vill de dela med oss av de låtar och arrangemang de använt. De hoppas att det ska komma till nytta såväl för hemmaspel som i grundskolor eller musik- och kulturskolor. Spela dem som de står eller se dem som inspiration! De flesta av häftets låtar finns att höra på skivan FolkUngalåtar.

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.