Millesgården har valts ut av TripAdvisor som en vinnare i Travellers’ Choice Awards för Sveriges museer 2015

Millesgården har valts ut av TripAdvisor som en vinnare i Travellers’ Choice Awards för Sveriges museer 2015

Nästan 600 institutioner världen över har hedrats med utmärkelsen Travellers’ Choice. Dessa museer är riktiga kulturella guldkorn för de miljoner resenärer som är medlemmar i vårt forum”, berättar Barbara Messing, Chief Marketing Officer på TripAdvisor. ”De är museer i världsklass som erbjuder en berikande upplevelse som kan vara både inspirerande och bildande för resenärer i hela världen.

Millesgården har valts ut av TripAdvisor som en vinnare i Travellers’ Choice™ Awards för Sveriges museer 2015, på plats 8 av 10. TripAdvisor lyfter fram världens bästa museer, baserat på mängden omdömen och betyg samt kvaliteten på dessa för museer världen över, insamlade under en period på 12 månader.

TripAdvisor® är världens största reseforum* där resenärer får hjälp att planera och boka den perfekta resan. Hos TripAdvisor får du tips från riktiga resenärer och ett stort utbud av resealternativ och planeringsfunktioner med direktlänkar till bokningssystem som söker igenom hundratals webbplatser efter de bästa hotellpriserna.

Källa: TripAdvisor

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.